Acryl nagels wesley

Nieuwe set naturel € 30,-

Wij verzorgen op vakkundige wijze alles op gebied van hand en nagelverzorging.

Opvullen € 26,00

Uw nagels netjes laten opvullen door een van onze specialisten bij Vnails & Spa.

Afhalen € 16,00

Wij halen uw nagels er netjes vanaf en zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling.

nieuwe set met shellac €40,-
Opvullen met shellac € 35,-

Acryl nagels

Wanneer je op zoek bent naar een mooi setje nagels dat voor een langere tijd blijft zitten, dan kun je het beste kiezen voor acryl nagels. Dit zijn nagels die gemaakt zijn van acryl die geplakt worden over de andere nagel. Op die manier lijkt het alsof de nagel natuurlijk uit de vinger groeit. Er zijn in de studio verschillende mogelijkheden wat betreft acryl nagels. Een nieuwe set laten zetten, een set laten opvullen of een set laten verwijderen.

Acryl nagels zetten

Wanneer iemand een nieuwe set wil laat zetten, wordt er gebruik gemaakt van acryl. Acryl is een stof gemaakt van een poeder gemengd met water om een soort verlening van de natuurlijke nagel te maken. Omdat het een veelzijdig product is, kan er alle kanten opgegaan worden qua vorm. Het is dus mogelijk om een hoop verschillende vormen nagels te maken met acryl. Vervolgens wordt de nagel, gemaakt van acryl, op de natuurlijke nagel geplakt en moet deze drogen. Wanneer de acryl hard geworden is, wordt deze gepolijst en gevijld tot hij in de gewenste vorm is. Wanneer de nagel in de gewenste vorm is, kan er nog gekozen worden om deze een kleur te geven met nagellak of om te kiezen voor alleen een topcoat.

Acrylnagels opvullen

Omdat de natuurlijke nagel gewoon doorgroeit ondanks de acrylnagel, krijg je op een gegeven moment uitgroei. De natuurlijke nagel wordt aan de onderkant van de acrylnagel weer zichtbaar waardoor de acrylnagel steeds verder omhoog schuift. Er ontstaat een uitgroei. Gelukkig is dat makkelijk op te lossen. Bij de studio kun je namelijk de nagels laten opvullen. De nagels worden dan weer helemaal netjes gemaakt met een vijl en vervolgens wordt er acryl bijgevuld totdat de nagel weer mooi is. Wanneer je te lang wacht met bijvullen, kan de nagel gemakkelijker breken. Je doet er dus goed aan om dit eens in de 3 a 4 weken bij te laten vullen.

Acrylnagels afhalen

Omdat de acrylnagels vrij stevig vast zitten, is het belangrijk om deze te laten verwijderen en het dus niet zelf te doen. De natuurlijke nagels kunnen inscheuren en afbreken. Het er afhalen van de nagel kan ook gewoon in de studio en het is ook raadzaam om dit in de studio te laten doen.