Handen wesley

Shellac € 25,-

Wij verzorgen op vakkundige wijze alles op gebied van hand en nagelverzorging.

Afhalen + Shellac € 25,00

Uw nagels netjes laten opvullen door een van onze specialisten bij Vnails & Spa.

Shellac french € 30,00

Wij halen uw nagels er netjes vanaf en zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling.

Handverzorging met Shellac nagels.
Shellac is een nagellak die zich van gewone nagellak onderscheidt. Door de gel structuur soort blijft de kleur er mooier en langer op zitten. Het laat niet los, geeft geen lelijke doffe nagels en krassen en bovendien ziet het er na twee- tot vier weken nog net zo mooi uit. De lak wordt onder een UV- of Led lamp uitgehard en heeft geen droogtijd. Tevens worden de nagels beschermd door het gebruik van Shellac nagellak. Met een starterspakket kan iedereen zijn nagels zelf doen, toch raad ik je aan om het eerst door een ervaren manicure specialiste te laten doen, want je hebt er geduld en een vaste hand voor nodig. Bovendien heb je er een beetje kennis voor nodig voordat je zelf aan de slag gaat.

Wat doet de manicure met Shellac?
De nagels krijgen eerst een complete manicure verzorging, waarbij de nagels worden ontvet en de nagelriemen de juiste verzorging krijgen. De nagels krijgen een laagje basis coat wat met dertig seconden in de Led lamp moet drogen. Met de kleur nagellak wordt een laagje aangebracht, wat een minuut in de Led lamp moet drogen. Dat wordt nog eenmaal herhaald en tot slot wordt de top coat aangebracht en uitgehard in de Led lamp. Je kunt kiezen uit een normale basis of een shellac french behandeling. Bij een shellac french worden de toppen van de nagels mooi wit gemaakt, wat een verzorgde uitstraling aan je handen geeft. Ook kun je kiezen uit de meest uiteenlopende nagellak kleuren zoals Shellac chroom, Rose Bud, Tutti Frutti en nog veel meer.

Afhalen chellac
Het verwijderen van de manicure + french kun je makkelijk zelf doen. Allereerst was je je handen grondig, sprenkel een beetje remover op zachte watjes en hou dit even tegen je nagels aan. Na een minuut kun je de nagellak zorgvuldig afhalen. Het afhalen + Shellac kan ook op een andere manier. Dek je nagels met wat aluminiumfolie af en laat het even intrekken. Met de woodstick kun je de restjes makkelijk verwijderen. Wil je het toch zelf leren aanbrengen of bij iemand anders oefenen? Voor een zelf basispakket manicure + french en het afhalen + Shellac heb je dit nodig.

  • Led- of UV lamp
  • Afhalen chellac remover
  • Nagel cleaner
  • Woodstick
  • Nagelvijl
  • Watjes voor afhalen chellac
  • Basis coating
  • top coat
  • Bijzondere kleur nagellak bijvoorbeeld: Shellac chroom