Kleur poeder wesley

Nieuwe set € 40,00

Wij verzorgen op vakkundige wijze alles op gebied van Kleur poeder.

Opvullen € 35,00
Babyboom/obmre € 50,00

Babyboom/ombre

Baby boom
Voor degene die van klassieke looks houdt en niet zoveel met het extravegante heeft hebben wij de baby boomer nails. Wellicht heb je ze gezien op Instagram. De baby boomer nails is de trend van de zomer.

Wat houdt dit in?

Baby boomer nails zijn ook wel bekend als de French fade. De nagels worden vaak vergeleken met de klassieke French manicure. Het verschil is dat bij de French manicure en een scherpe scheidijng zit tussen het nagelbed en de witte rand. De baby boomer nails hebben geen scherpe smile lijn, vandaar dat ze ook wel de French fade worden genoemd.

Door het aanpassen van deze techniek krijg je een hele naturrlijke look, vanwege de natuurlijke overloop van kleur. De baby boom nagels kun je gemakkelijk toepassen met acryl, gel of gel-nagellak.

Bij deze look kan je gemakkelijk wat glitter toepassen voor wat meer sparkle. Ook kan je met het gebruik van acryl bepalen wat voor nagelrand je wilt. Je kunt gaan voor een scherpe punt, vierkant of rond.

Niemand weet precies waarom deze nagels de naam baby boom hebben gekregen. Maar wat we wel weten is super mooi en populair zijn!

Ombre

Ombre nagels is een unieke look die zorgt voor een mooie kleurverloop. De lichte kleur bovenaan wordt geleidelijk donkerder richt het einde van de nagels. Deze look is al een tijdje populair en wordt vaak aangebracht bij dames van alle leeftijden.

De look kan op verschillende manieren worden aangebracht. Dit kan met gebruik van sponzen of kwasten. Op beide manier kun je voorzien worden van super mooie nagels.

Ook bij deze look kan je wat extra's toevoegen. Het leuke van deze look is dat je elke kleurencombinaties kan gebruiken. Zo geef je jouw eigen persoonlijke touch aan jouw nagels.

Bij ons kun je terecht voor al jouw nagel wensen. Is dit je eerste keer dat je de Babyboom/ombre nagels gaat uirproberen? Bij ons krijg je dan een nieuwe set nagels. Een nieuwe set nagels gaan een tijdje mee. Onze nagels zijn van goede kwaliteit.

Aan degene die al een nieuwe set hebben, kunnen wij ook onze diensten verlenen. Ook voor opvullen van nagels kunt u bij ons terecht. Het opvullen van nagels zorgt eroor dat je niet elke keer weer nieuwe nagels hoeft aan te brengen. Zo geniet je langer van je super mooie nagels.