Wimper extensions wesley
Wimper extensions
Wanneer je je wimpers net dat beetje extra volume wil geven, zonder dagelijks nep wimpers te gebruiken, dan zijn wimper extensions echt wat voor jou. Wanneer je wimper extensions neemt, hoef je niet te blijven doorzoeken naar de perfecte mascara. Je wimpers zullen namelijk voor een bepaalde tijd de dikte en volume behouden die je uitkiest. Maar hoe werken wimper extensions precies?

Wimper extensions

Wanneer je een nieuwe set wimper extensions laat plaatsen, wordt er eerst gekeken naar jouw eigen wimpers. Het is namelijk afhankelijk van jouw eigen wimpers hoe de extensions uiteindelijk eruit gaan zien. De extensions komen namelijk boven op de eigen wimpers. Haartje voor haartje worden de wimpers geplaatst boven op de natuurlijke wimpers. Op die manier creëer je dus een natuurlijk effect omdat de wimpers niet op een vreemde plek geplaatst worden. Ook ontstaan er geen gaten in de wimpers. Het is dus letterlijk een extensie van je eigen wimper. Vaak kun je kiezen uit verschillende stijlen die dan het beste bij jou passen. Bijvoorbeeld lange of kortere wimpers, maar ook of ze een bepaalde krul hebben of niet. De wimpers zijn aanpasbaar aan jouw eigen persoonlijke stijl.

Wimpers laten opvullen

Een set wimper extensions blijft meestal ongeveer 3 weken mooi omdat de wimpers, net als natuurlijke wimpers, zullen uitvullen. Vervolgens kun je er voor kiezen om de wimpers te laten verwijderen of om de wimpers te laten bijvullen. Wanneer je de wimpers laat bijvullen worden de wimpers weer geplaatst op de plekken waar de wimpers niet meer zitten. Op die manier hoef je dus niet direct nieuwe extensies te plaatsen, je kan ze ook gewoon laten opvullen. Wanneer je na een tijd toch geen wimper extensions wil, kun je ze laten verwijderen. Het is belangrijk om de extensions te laten verwijderen bij de salon. Zij gebruiken een speciale lijm om de wimpers te plakken en hebben ook een speciaal spul om de lijm uiteindelijk weer weg te halen.

Tot slot

Wanneer je dus een nieuwe set wimper extensions wil laten zetten, een set wimper extensions wil laten bijvullen of de wimpers wil laten weg halen, dan kun je dit het beste doen bij de studio. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de wimpers en zullen dus het mooiste resultaat creëren.